Şaman Hayvanınızı Bulmak İçin Çok Pratik Bir Çalışma…

IMG_0418

 

Şimdi anlatmaya başlıyorum, yazıyı okuduktan sonra hemen yapın emi…

Oturarak ya da yatarak çalışmaya başlıyoruz. Gözlerimizi kapatıp, burundan nefes alıp vermeye başlıyoruz.

Nefes alıyoruz, veriyoruz, nefes alıyoruz veriyoruz.

Ve gözlerimiz kapalı kendimizi yolda yürürken hayal ediyoruz . Yürürken yavaş yavaş şehrin gürültüsünden uzaklaşıyoruz, uzaklaşıyor, uzaklaşıyoruz ve hoş ağaçlı bir patikada yürümeye başlıyoruz. Bu patikada çeşit çeşit çiçekler var. Kelebekler uçuşuyor. Çiçek kokuları burnumuza doluyor. Ve patikada yürümeye devam ediyoruz, yol kıvrılıyor ve burada herkes kendini güvende hissedeceği bir manzara hayal ediyor.

Ben bir dere kenarına doğru yürüdüğümü ve suyun kenarında oturduğumu hayal ediyorum. Siz de kendinizi rahatlatan bir yer hayal edin.

Şimdi oraya sizin dertlerini anlatacağınız, her zaman seveceğiniz, güveneceğinizi bir hayvanı getirin. Ben beyaz bir at getiriyorum yanıma. Ayağa kalkıyorum onla konuşuyorum, okşuyorum besliyorum, üstüne biniyorum, onla vakit geçiriyorum. Seçtiğiniz hayvan sizin yol gösterici şaman hayvanınız.Bundan sonra her canınız sıkıldığında, üzüldüğünüzde, sevindiğinizde onu hayal edip, yanınıza çağırıp uzun uzun konuşabilirsiniz…

Son olarak da sevdiğiniz bir objenin yanında olduğunu düşünün, ben sevdiğim mavi bir tişörtün yanımda olduğunu ve onu üzerime giydiğimi düşünüyorum.

Ve dere kenarında üstümde mavi tişort beyaz atıma binerek vakit geçiriyorum.Ve bu bana inanılmaz iyi geliyor…

Sonra hazır olduğumda gözlerimi açıyorum ve yenilenmiş olarak çalışmamı bitiriyorum.

Ve her canım sıkkın olduğunda atımın dere kenarında beni beklediğini biliyorum ve çok rahatlıyorum.

Sağlıcakla,

Anette İnselberg

Çalakalem Yazılarım... kategorisinde yayınlandı. Leave a Comment »

Yorum bırakın