Dolunay Zamanı Atalardan Gelen Anlaşmaların İptali Ritüeli…

anette-inselberg-atalardan-yeminlerden-c3b6zgc3bcrlec59fme-dolunay1[1]

 

Bu dolunayda atalarımızdan gelen ve bizi bağlayan ve işimize yaramayan anlaşmalar, sözleşmeler, antlar ve yeminlerin iptali için sizinle bir ritüel paylaşmak istiyorum.

Bu ritüeli 07-15 mart tarihleri arasında yapabilirsiniz.
Ritüel Malzemeleri:
Bir bardak su
En sevdiğiniz yüzük
Bes adet tealight mum
Mumların altına koymak için altlık
Beyaz karton
Ritüelin Hazırlanışı
Bu ritüeli dolunay zamanı yapabilirsiniz. Gündüzden ritüel alanınız hazırlayabilirsiniz. Beyaz bir kartonun ortasına bir bardak su koyun. Suyun içine en sevdiğiniz yüzüğü koyun. Suyun çevresine üstüne yazı yazdığınız beş tane mumu daire biçiminde yerleştirin.
5 adet tea lightın üzerine yazı yazmanız gerekiyor.
Birinci mumun üzerine ‘’atalar’’ ikinci mumun üzerine ‘’anlaşmalar’’ üçüncü mumun üzerine ‘’sözleşmeler’’ dördüncü mumun üzerine ‘’yeminler’’ beşinci mumun üzerine ‘’kilitler’’ yazın. (Mumun üzerine yazarken harfler tam çıkmayabilir, harf harf üstüne binebilir hiç önemli değil bu bir enerji çalışması, iptal etmek istediğimiz şeyin enerjisini mumum üzerine yüklüyoruz)
Gece dokuzdan sonra mumları yakın ve şu sözleri tekrarlayın’’ atalarımdan getirdiğim işime yaramayan tüm anlaşmaların, sözleşmelerin, yeminlerin, kilitlerin şifalanmasını diliyorum ve üstümdeki etkilerini de iptal ediyorum, iptal ediyorum ve iptal ediyorum. Bütün bu iptal edilen anlaşmaların, sözleşmelerin, kilitlerin ve yeminlerin yerine koşulsuz saf sevgi yüklüyorum, yüklüyorum, yüklüyorum. Şifa olsun. Teşekkür ederim.’’
Mumlar sönene kadar bekliyoruz ve ertesi gün istediğimiz bir saatte mumlardan arta kalanları gömüyoruz, bardaktaki suyu da üstlerine döküyoruz.
Yüzüğü de bir hafta boyunca takıyoruz. Her yüzüğü gördüğümüzde kendimize ‘’koşulsuz saf sevgiyi yükledim, yükledim, yükledim’’ diyoruz.
Kartonu başka bir ritüel de kullanmak üzere saklıyoruz.
Şifa olsun,
Anette İnselberg

Not:  Bu ritüeli 07-15 mart tarihleri arasında yapabilirsiniz

Çalakalem Yazılarım... kategorisinde yayınlandı. Leave a Comment »