2020 ”Altın Ağacı” Ritüeli…

 

 

Evet 2020 ye girdik hatta Ocak ayını yarıladık bile. 2020 ‘nin enerjisiyle bir olmak hizalanmak ve uyumlanmak için harika bir ritüelim var. Bu ritüeli istediğiniz zaman yapabilirsiniz. (Perşembe yapmanızı daha çok tavsiye ederim.)
Ritüel malzemeleri
Yeşil karton
Turuncu mum ve altlığı
Bir tutam adaçayı tütsü yapmak için
Tütsü yapmak için 5 adet kibrit ve tütsü kabı
Altın ağacı çıktısı (kendiniz de çizebilirsiniz)
7 adet bir liralık madeni para
3 adet 500 kuruşluk madeni para
Turuncu ve yeşil fiyonk ya da ip
Tüy
Kavanoz
Bir tutam ıhlamur, çörek otu, ada çayı ve şeker
Bir paket çikolata
Beyaz kağıt
Turuncu yazan kalem
Kavanoz
Kibrit
Anahtar şeklinde kolye ucu (ya da sevdiğiniz bir uç)
Turuncu bir taş (sevdiğiniz bir başka taşda olabilir ya da çizebilirsiniz)
Ritüelin Yapılışı
Gündüzden ritüel alanının hazırlıyorsunuz. Akşam dokuzdan sonra turuncu mumu yakarak ritüeli başlatıyorsunuz.
Yeşil kartonun üzerine turuncu yazan kalemle ‘’2020 ‘ye uyumlanıyorum’’ yazıyorsunuz.
Kasenin içindeki ada çaylarını yakıp ritüel alanının üzerinde soldan sağa doğru üç kere çevirdikten sonra sırayla kibritleri yakmaya başlıyoruz.
Kibritleri yakarken şu sözleri söylüyoruz’ geçmiş senelerden üzerimde, bedenimde, ruhumda, bilinçaltımda, dna’mda, çakralarımda, enerjitik bedenimde beni sınırlayan, üzen ve acı çektiren tüm anı olay kişilerle negatif enerjitik bağımı kesiyorum, kesiyorum, kesiyorum”
Arkasından anahtar kolyeyi( ya da sevdiğiniz bir takıyı) sol elimize alıp kalp bölgemize götürüyoruz ve şu sözleri söylüyoruz ” 2020 enerjileriyle bir ve bütün olmayı, uyumlanmayı ve hizalanmayı seçiyorum. 2020’nin tüm kapılarımı açmasını seçiyorum. Beklediğim ve beklemediğim her türlü kaynaktan bolluğun ve bereketin aşkın başarının ve sağlığın hayatıma dolmasını seçiyorum. 2020 enerjilerine uyumlanmayı seçiyorum.2020′ nin tüm kapılarımı açmasını seçiyorum”deyin ve anahtar kolyeyi ( ya da sevdiğiniz bir takıyı) ağacın üstüne geri bırakın.
Beyaz kağıdı ve turuncu kalemi önünüze alın ve aklınıza gelen tüm dileklerinizi yazıyorsunuz ve dileklerinizin arkasına ”2020 ENERJİSİYLE UYUMLANDIM VE DİLEKLERİMİN OLMASINI SEÇİYORUM” yazıyorsunuz. Örnek olarak ”2020 eylül ayında harika bir araba alıyorum, üstü açılır ve mavi renkte ve sevdiklerimle harika gezilere gidiyorum 2020 enerjisiyle uyumlandım ve dileklerimin olmasını seçiyorum” gibi…
Dilekleri yazdığımız kağıtları katlayıp kavanozun içine atıyorsunuz, kuş tüyünü, ıhlamuru, şekeri, çörek otunu, kullanılmamış ada çayını, turuncu taşı (ya da sevdiğiniz bir taşı), altı adet bir lirayı ve 500 kuruşluk madeni paraları kavanozun içine atıyorsunuz. Yeşil ve turuncu iple ya da fiyonkla kavanozu bağlarken ” 2020 enerjilerine uyumlanıyorum, hizalanıyorum bir ve bütün oluyorum. 2020 dileklerimin olmasını seçiyorum, seçiyorum, seçiyorum” diyorsunuz ve ertesi gün size uyan bir zamana kadar ritüel alanına dokunmuyorsunuz.
Mum sönene kadar bekliyorsunuz. (başka odada bekleyebilirsiniz)
Ertesi gün sevdiğiniz takıyı ya da anahtar kolyeyi takıyorsunuz ve yedi gün boyunca hiç çıkarmıyorsunuz. Takıyı takarken ” 2020 enerjilerine bir olmayı uyumlanmayı dengelenmeyi ve hizalanmayı seçiyorum. 2020 dileklerimin omasını seçiyorum” diyorsunuz.
Yedinci bir lirayı cüzdanınıza koyuyorsunuz ve ocak sonuna kadar saklıyorsunuz. Sonra kullanabilirsiniz.
Yeşil ve tutuncu fiyonkla bağladığınız ”2020 uyumlanma kavanozunuzu” mutfakta (kapıdan girerken) sol tarafa koyuyorsunuz. Orada istediğiniz kadar tutuyorsunuz sonra içindeki malzemeleri kullanıp ritüeli tekrarlayabilirsiniz.
Mumdan arta kalanları ve tütsü yaptığınız ada çayından kalanları evin dışındaki bir toprağa gömüyorsunuz. Kibritleri çöpe atıyorsunuz.
Kartonu, takıyı ve altın ağacı çıktısını daha sonra kullanabilirsiniz.
Çikolatayı ev halkı yiyebilir ya da etrafa dağıtabilirsiniz.
Şifa olsun,
Anette İnselberg

Çalakalem Yazılarım... kategorisinde yayınlandı. 1 Comment »

Bir Yanıt to “2020 ”Altın Ağacı” Ritüeli…”

  1. thesunrise133 Says:

    Yalnız kaldıysan, kalkıp pencerenden bir bak
    Güneş açmış mı, yağmur düşmüş mü
    Dön bak dünyaya
    Herkes gitmişse, sakince arkana dön bir bak
    Dostun kalmış mı, aşkın solmuş mu
    Dön bak dünyaya, dön bak dünyaya
    Bir sonbahar kadar yalnız, bir kış kadar savunmasız
    Ya da ilkbaharsan, yolun başındaysan
    Asla vazgeçme, kalkıp da pencerenden bir bak
    Güneş açmış mı, yağmur düşmüş mü
    Dön bak dünyaya (KENDİNE)


Yorum bırakın