Karaciğer temizleyen nane limon portakal suyu tarifi

Karaciger-temizleyen-nane-limon-portakal-suyu-tarifi[1]

 

Karaciğer temizleyen nane limon portakal suyu tarifi
Karaciğer temizleyen nane limon portakal suyu tarifi ile gün boyunca vücudunuzda biriken detoksları karaciğerden tamamen atar ve vücudunuzu temizlemiş olursunuz. Son zamanlarda zayıflamak için çıkan pek çok ilaç karaciğere fazlasıyla yük bindiriyor ve karaciğer yağlanmasına yol açıyor. Ama size önereceğimiz bu doğal tarif ile karaciğeriniz temizlenecek ve vücuttan detoks atarak zayıflayacaksınız.
Gerekli malzemeler:
1 avuç nane, 1 adet limon ve 1 adet portakaldan çıkan su. Gerekli malzemeleri hazırladıysanız hemen tarife ve yapılışına detaylı olarak geçelim.
Karaciğer temizleyen nane limon portakal suyu tarifi :
1 litre suya naneleri ekleyin ve tencerede kaynatmaya başlayın. 5 dakika kaynatıp ocağın altını kapatın ve dinlenmeye alın. Limonun kabuklarını rendeleyin ve tatlandırmak için biraz bal katıp portakal suyunu ve limonun suyunu ekleyin içine. Bütün karışımı güzelce karıştırın ve buzdolabına koyun. Ertesi gün kahvaltıdan sonra 1 bardak tüketin.
Gün içinde 2-3 bardak tüketebilirsiniz. Tadını daha da yumuşatmak için balı kendi damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz. 1 ay boyunca bu sağlıklı karışımı kullanarak karaciğerinize ve vücudunuza iyilik yapın.

KAYNAK: Diyet evi

 

Bitki Alemi kategorisinde yayınlandı. Leave a Comment »

Yorum bırakın